QHP

Färga världen med QHP – En explosion av färg och stil i hästsporten

Välkommen till QHP! Sedan 2005 har det varit vår mission att färga hästsportens värld och bidra till glädjen i varje ögonblick tillsammans med din häst.

Vi delar din passion, eftersom vårt unga team huvudsakligen består av hästälskare som dig. Alla våra produkter är designade och utvecklade utifrån vår kärlek till hästar och hästsport. Vi är stolta över att våra produkter är en del av ryttare och hästars vardag över hela världen.

Vår stil kan bäst beskrivas som färgstark och modeinriktad. Vi utmanar dig att sticka ut och vara annorlunda. Oavsett om det är tävlingar, träning eller ridturer en lat helg – överallt och när som helst. Känn dig självsäker och ha kul.

Vem vi är

Vi, Brands of Q, är ett ungt team och är själva aktiva inom hästsporten. Vi inspireras av de senaste trenderna. Vårt livliga, färgstarka och modeinriktade sortiment är mycket dynamiskt och ständigt i utveckling. Vi förstår som ingen annan att användarna av våra produkter är mycket krävande, eftersom vi själva kräver det bästa för oss själva och våra hästar. Därför testar vi alla nya produkter själva innan de tillverkas av partners som vi besöker regelbundet. I kontakten med alla partners är en dialog om arbetsvillkor och miljö en fast del av förhandlingarna.

Våra produkter finns tillgängliga hos ridsportsbutiker i över 40 länder. Sedan vår grundande har vårt team vuxit till en nära grupp på över 45 personer. Vårt team präglas av en stark no-nonsense mentalitet och vårt gemensamma mål att vara bäst inom kundservice. För våra kunder innebär detta personlig service, en enkel och tydlig beställningsprocess och snabb leverans.

I vår verksamhet vill vi göra vårt för framtiden för vår planet. Till exempel är våra lokaler byggda enligt de senaste standarderna och är helt gasfria. Vi är också i ständig dialog med våra produktionspartners och leverantörer för att minska användningen av plast, begränsa avfallet och använda miljövänliga material. All plast vi använder separeras och återvinns. Kartonglådor får så långt som möjligt ett andra liv och när det inte är möjligt återvinns de självklart också.

Vår passion för hästar och hästsport genomsyrar allt vi gör. Vi strävar ständigt efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som både är funktionella och stilfulla. Oavsett om du är en professionell ryttare, en entusiastisk amatör eller bara älskar att vara i stallet, har vi något som passar dig och din häst.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för både ryttare och häst. För ryttaren har vi ridkläder som är bekväma, trendiga och funktionella. Vårt sortiment inkluderar ridbyxor, tröjor, jackor, västar och accessoarer i olika färger och stilar. Vi strävar efter att erbjuda alternativ för alla smaker och behov, så oavsett om du föredrar en klassisk och elegant look eller en mer uttrycksfull och modern stil, har vi något som passar dig.

För hästen erbjuder vi en rad olika produkter för att hålla den frisk, bekväm och skyddad. Vårt utbud inkluderar sadlar, träns, skydd, täcken och mycket mer. Vi lägger stor vikt vid att välja material av hög kvalitet och utveckla produkter som är ergonomiska och skonsamma mot hästen.

Vi är också stolta över att kunna erbjuda en personlig och engagerad kundservice. Vårt team är alltid redo att hjälpa till och svara på dina frågor. Vi förstår att varje ryttare och häst är unika, och vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Som en del av vårt engagemang för hållbarhet och miljön arbetar vi ständigt med att minska vår klimatpåverkan. Vi söker aktivt efter hållbara alternativ och strävar efter att minska användningen av engångsplast och andra icke-hållbara material. Vi är medvetna om att vi alla har ett ansvar att ta hand om vår planet, och vi är fast beslutna att göra vår del.

QHP är inte bara ett varumärke, det är en livsstil. Vi är dedikerade till att skapa produkter som hjälper dig att njuta av varje stund tillsammans med din häst och göra din resa inom hästsporten både rolig och framgångsrik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *