Cavallo

Cavallo – Kombinationen av Funktion och Mode inom Ridvärlden

Sedan 1978 har Cavallo varit en av de mest framstående varumärkena inom internationell ridsport. Inspiration och innovation är deras passion, och företaget grundades i Bad Oeynhausen. År 2018 tog Brigitte Weeke-Therling över som VD och förde med sig en nytändning till företaget efter en period av ekonomiskt trångmål.

Cavallo började som ett företag för ridstövlar, men idag erbjuder de ett brett sortiment som inkluderar ridstövlar, ankelstövlar, chaps och fritidsskor. Hos Cavallo hittar du även accessoarer som sporrar, stövelväskor och produkter för rätt skötsel av dina skor.

Sedan början av 2000-talet har Cavallo också lanserat två sportklädeskollektioner per år. Vid den tiden var sportkläderna främst designade med funktion i fokus. Men sedan övertagandet har Cavallos sportkläder präglats av en extraordinär modekänsla och hög funktionalitet.

Förutom kläder för ryttaren erbjuder Cavallo sedan 2019 även produkter för hästar, i färger som matchar säsongens sportkläder.

Cavallo är varumärket för högkvalitativ utrustning som perfekt kombinerar funktion och mode. Inom både nationell och internationell ridsport används Cavallos produkter flitigt och njuter av ett högt anseende hos ridsportsgemenskapen.

Våra Produktkategorier:

Cavallo Läder

Med tillverkning av högkvalitativa läderstövlar ledde Cavallos grundare företaget till framgång inom ridsporten. Idag möts funktionalitet och mode i ridsporten, och det finns ingen gräns för kreativiteten.

Oavsett om du föredrar lackskinn, strass, pärlor eller glitter – hos Cavallo kan var och en hitta sina individuellt skräddarsydda drömläderstövlar. Förutom nya läderfärger erbjuds även matchande och fantasifulla skaft samt andra tillbehör.

För att möta våra kunders önskemål har vi också designat ridstövlar med särskilt smal passform. Med de smala versionerna av populära modeller som INSIGNIS, PRIMUS och LINUS ligger vi i framkant när det gäller kundservice.

Vi arbetar ständigt med att optimera kvaliteten och passformen hos våra stövlar, så att våra kunder kan njuta av våra produkter under lång tid. Läs gärna vår guide om hur du tar hand om Cavallos läderprodukter på rätt sätt.

Cavallo Ridbyxor

I samband med omdesignen av Cavallo-märket har vi optimerat passformen och kvaliteten hos våra mest populära ridbyxor. Vi har rätt modell för varje ryttare – från klassiskt och elegant till trendigt och modernt.

Våra populära modeller CAJA GRIP och CELINE GRIP finns året runt i många eftertraktade färger. Ridleggings har också varit en integrerad del av Cavallos sortiment i flera år. Med modellen LIN GRIP finns alltid ett året runt-plagg tillgängligt.

Utöver det erbjuder vi i våra sportklädeskollektioner modeinriktade ridbyxor två gånger om året, i säsongens hetaste trendfärger och snitt.

Känn dig fri att bläddra igenom våra aktuella kataloger och få en uppfattning om vårt breda utbud.

Cavallo Sportkläder

Två gånger om året erbjuder vi en omfattande sportklädeskollektion för kvinnor, män och barn. Det inkluderar ytterkläder, jackor, rockar, västar, byxor, accessoarer och strumpor. Våra kläder kännetecknas inte bara av exceptionell komfort och hög funktionalitet, utan även av en stilfull och modemedveten påverkan som gör många plagg till favoriter även på fritiden.

Modernt konstverk, trendiga färger och optimala snitt – det är kännetecknen för Cavallos sportkläder. Den ridinspirerade looken fulländas med individuella och kärleksfulla detaljer.

Cavallo Hästmode

Under de senaste åren har du kunnat sätta ihop en attraktiv outfit för både ryttare och häst. Detta beror på att Cavallo också erbjuder exklusiva hästmodeprodukter som matchar ryttarnas sportklädeskollektion. Det inkluderar schabrak, svettdäcken, flughuvor, senskydd och fleeceförband, som kännetecknas av högsta kvalitet, optimal passform och komfort för hästen.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter från Cavallo. Oavsett om du är en erfaren ryttare eller nybörjare, kan du lita på att Cavallo levererar produkter som uppfyller de högsta kraven på både funktion och stil. Utforska vårt sortiment och upptäck varför Cavallo är det självklara valet för hästägare över hela världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *